(4 personer)
Ingredienser:
400 | gram | papirstynde oksekødsskiver | |
8 | svampe | ||
80 | gram | gulerødder | |
120 | gram | grønt | |
60 | gram | glasnudler | |
8 | mochi (riskager) | ||
200 | gram | kinakål | |
vand | |||
A: | 2 1/2 | spsk | kværnet sesam |
4 | spsk | suppe | |
4 | spsk | eddike | |
1 | spsk | soya | |
2 | tsk | melin | |
B: | 4 | spsk | citronsaft |
4 | spsk | soya | |
radiser | |||
chili peber | |||
tynde skiver porre |
Fremgangsmåde: fra Sasaki
Grønt skæres i stykker.
Gulerødderne skæres i tændstiktykke stænger.
Kinakålens stilke skæres i aflange stænger, bladene
skæres i små stykker.
Lav B.
Riv radiserne, hvori chilipeberet er anbragt i midten.
Kog kødet, indtil farven skifter, ved at vende kødet
med spisepinde. Herved skulle lyden "shabu shabu" fremkomme.